2155457180 ΔΑΦΝΙΔΟΣ 26, Κυψέλη neon.epigrafes@yahoo.comΚαλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

Η επιχείρηση μας ALPHA GRAPHICS με υπεύθυνο τον κ. Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο και έδρα τη Κυψέλη, είναι μια καινοτόμος ιδέα η όποια απευθύνεται στον χώρο της επιγραφής και της διαφημιστικής κατασκευής. Προσπαθεί με τον καλύτερο τρόπο να εξυπηρετήσει ιδιώτες αλλά και όλους τους επαγγελματίες.

Στο περιβάλλον της επιχείρησης μας έχουν εξαιρετική σημασία η καινοτομία και η δημιουργικότητα. Το προσωπικό δέχεται κάθε σκέψη  του πελάτη και προσπαθεί να την υλοποιήσει και είναι πάντα έτοιμο να κάνει κάτι με αυτήν. Προσφέρει μόνιμα χαμηλές τιμές και σήμερα και αύριο και μεθαύριο ώστε η πελάτες της να μένουν ευχαριστημένοι. Δεσμεύεται ότι όλα τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι αξιόπιστα και παρέχει επίγνωση της ευθύνης που της αναλογεί.

Αναλυτικά αναλαμβάνουμε:
επιγραφές neon & led, 3D ανάγλυφα γράμματα φωτιζόμενα, ψηφιακές εκτυπώσεις, σημαίες, μεταξοτυπία, κάρτες και φυλλάδια κ.α.


 

 

Επιγραφές LED & NEON

Επιγραφές LED & NEON

Οι φωτεινές επιγραφές είναι οι πιο διαδεδομένες και προσιτές λόγο της τιμής τους. Μπορούν να κατασκευαστούν σε διάφορα σχήματα ή σχέδια της αρεσκείας σας ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
3D Ανάγλυφα Γράμματα

3D Ανάγλυφα Γράμματα

Ηγείται των κατηγοριών προσδίδοντας ένα ξεχωριστό και ποιοτικό αποτέλεσμα στην έκφραση της εταιρείας σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψηφιακές εκτυπώσεις

Ψηφιακές εκτυπώσεις

Η Alpha-graphics με τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει , μπορεί να σας προσφέρει πολύ άμεσα, οικονομικά διαφημιστικά φυλλάδια που ξεχωρίζουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σημαίες

Σημαίες

Η εταιρεία Alpha-graphics αποτελεί σήμερα ένα από τα πλέoν σύγχρονα εργαστήρια παραγωγής ψηφιακών εκτυπώσεων μεγάλης διάστασης στην Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικές λύσεις στις πιο συμφέρουσες τιμές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μεταξοτυπία

Μεταξοτυπία

Είναι γεγονός ότι η εκτύπωση σε ρούχα κατέχει μια από τις πρώτες θέσεις προτίμησης των εταιρειών, κάθε κλάδου, για την προώθηση και διαφήμιση τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκτυπώσεις σε κούπες
Σφραγίδες
Κάρτες & φυλλάδια
Σημαίες & banner
 Σχεδιασμός μακέτας