2155457180 ΔΑΦΝΙΔΟΣ 26, Κυψέλη neon.epigrafes@yahoo.com
hero image

ALPHA GRAPHICS
Ψηφιακές εκτυπώσεις & Επιγραφές Κυψέλη
______


Επιγραφές από αυτοκόλλητο

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία αυτοκόλλητων των μεγαλυτέρων εταιρειών (3M, Mactac, Ritrama, Oracal, Avery, Intercoat, κ.λ.π.) εγγυήσεως από 1-10 χρόνια ανάλογα με την χρήση του. Πληθώρα χρωματικών αποχρώσεων σίγουρα θα δώσει λύση στις ανάγκες σας.
Οι εφαρμογές τους είναι απεριόριστες. Από απλά γράμματα στη βιτρίνα ενός καταστήματος έως την χρωματική αλλαγή ενός αυτοκινήτου.

 

Συζητήστε μαζί μας το είδος της εφαρμογής σας, για να σας προτείνουμε λύση.

Η εταιρεία Alpha-graphics αποτελεί σήμερα ένα από τα πλέoν σύγχρονα εργαστήρια παραγωγής ψηφιακών εκτυπώσεων μεγάλης διάστασης στην Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικές λύσεις στις πιο συμφέρουσες τιμές. Σε εμάς θα βρείτε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ψηφιακής εκτύπωση μεγάλου μεγέθους. 
 

Εργασίες που εκτελούνται καθημερινά είναι:

 

 


Επαγγελματικές κάρτες

Τώρα ακόμα ποιο οικονομικά από ποτέ,  στην Alpha-graphics, δίνοντας βάση στην λεπτομέρεια, στο χρώμα, στο χαρτί, στην πλαστικοποίηση αλλά και στην σωστή και ισομερή κοπή, καταφέρνουμε την μεγίστη ποιότητα, έτσι ώστε πραγματικά να έχετε μια αψεγάδιαστη επαγγελματική κάρτα, κάτι που αντιπροσωπεύει  τον σωστό επαγγελματία.


 


 

Εκτύπωση διαφημιστικών φυλλαδίων
είναι μια οικονομική λύση με άμεσα αποτελέσματα για την αποτελεσματική διαφήμιση και προώθηση των προϊόντων σας.

Η Alpha-graphics με τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει , μπορεί να σας προσφέρει πολύ άμεσα, οικονομικά διαφημιστικά φυλλάδια  που ξεχωρίζουν.
Επίσης οι  γραφίστες της εταιρείας μας, μπορούν να αναλάβουν και την Σχεδίαση του διαφημιστικού ή εταιρικού φυλλαδίου σας.

Τα flyers συνήθως εξυπηρετούν ανάγκες όπως:
Φυλλάδια για Εκθέσεις, Φυλλάδια για door to door, Φυλλάδια για προσφορές, Φυλλάδια για μοίρασμα, Φυλλάδια ενημέρωσης, Φυλλάδια για Delivery, Φυλλάδια για πιτσαρίες.

 

Στην Alpha-graphics μπορείτε να εκτυπώσετε όλα τα είδη εντύπων της προωθητικής καμπάνιας σας, όπως αφίσες, μπροσούρες, πανό ,κάρτες, φακέλους, γραφικά εκθεσιακών περιπτέρων, κτλ.

 

 

ΑΜΜΟΒΟΛΕΣ


ΑΜΜΟΒΟΛΕΣ

 

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ


ΕΠΙΓΑΡΦΕΣ ΑΠΟ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

 

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

 

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

 

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΚΟΠΤΙΚΑ

 

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΚΟΠΤΙΚΑ

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

 

ΦΥΛΛΑΔΙΑ

 

ΦΥΛΛΑΔΙΑ
 

 

 

 


 


Ενδιαφέρεστε για Επιγραφές από Αυτοκόλλητο;
Καλέστε μας στο 215 54 57 180 ή επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!