2155457180 ΔΑΦΝΙΔΟΣ 26, Κυψέλη neon.epigrafes@yahoo.com
hero image

ALPHA GRAPHICS
Ψηφιακές εκτυπώσεις & Επιγραφές Κυψέλη
______


Εκτυπώσεις σε κούπες

Η Εκτύπωση σε κούπα από το πρωί φαίνεται!!
Γι’αυτό ξεκινήστε τη μέρα σας πίνοντας το καφεδάκι σας από μία πρωτότυπη, μοναδική κούπα με σχέδια ή φωτογραφίες δική σας επιλογής.
Εκτυπώστε οποιαδήποτε φωτογραφία στην κούπα σας, και διαλέξτε την κούπα σας μέσα από τη μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων που προτείνει η psprint.
Η τιμή της εκτύπωσης σε κούπα αλλάζει ανάλογα με την ποσότητα, η εκτύπωση γίνεται σε υψηλή ποιότητα.
Εξύπνη ιδέα για οικονομικά δώρα, εκτυπώστε την κούπα σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.


Οι κούπες είναι κεραμικές και γίνεται έγχρωμη εκτύπωση σε επιφάνεια 9cm x 20cm.

 

 

 

 


 

Στάμπες σε μπλούζες

Είναι γεγονός ότι η εκτύπωση σε ρούχα κατέχει μια από τις πρώτες θέσεις προτίμησης των εταιρειών, κάθε κλάδου, για την προώθηση και διαφήμιση τους. Αυτό, φυσικά, είναι απόλυτα λογικό αφού τα διαφημιστικά ρούχα αποτελούν έναν από τους πιο διαδεδομένους και αποτελεσματικούς τρόπους προβολής των σύγχρονων επιχειρήσεων.
Η εκτύπωση λογότυπου σε ρούχα θεωρείτε τόσο αποτελεσματική, διότι μέσω αυτής μπορεί το μήνυμα ή/και το λογότυπο μιας εταιρείας να προβληθεί και να προωθηθεί άμεσα και γρήγορα στο ευρύ κοινό. Τούτο πιθανότατα συμβαίνει γιατί τα διαφημιστικά ρούχα είναι πολύ αποδεκτά από το πελατειακό κοινό, υπάρχον ή δυνητικό, αφού αποτελούν προϊόντα ένδυσης τα οποία, ειδικά όταν είναι ποιοτικά και καλαίσθητα, ικανοποιούν και χαροποιούν τους πελάτες, οι οποίοι φορώντας τα θα προωθήσουν άμεσα την επιχείρηση σας.
Επίσης, η εκτύπωση σε ρούχα, εκτός των προαναφερθέντων, αποτελεί και μια λύση προβολής η οποία διατηρεί μια από της πιο άριστες σχέσεις του λόγου αποτελεσματικότητα διαφήμισης/κόστους, καθιστώντας την έτσι μια από τις πιο συμφέρουσες επιλογές για την διαφήμιση της εταιρείας σας.

Η εκτύπωση λογότυπου σε ρούχα είναι ένας από τους κλάδους που η εταιρείας έχει εξειδικευτεί, επιτρέποντας μας, έτσι, να δημιουργήσουμε το δικό σας ξεχωριστό προϊόν το οποίο θα συνάδει και θα ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ και στις ιδιαιτερότητες της επιχείρησης σας, προβάλλοντας την έτσι με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο.

 

Η ALPHA GRAPHICS, μέσα από την πολυετή εμπειρία που διαθέτει στον χώρο των διαφημιστικών προϊόντων, δεσμεύεται να δημιουργήσει για εσάς καλαίσθητα, ποιοτικά και οικονομικά διαφημιστικά ρούχα που όχι απλά ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και προσδοκίες σας αλλά τις ξεπερνούν.
 

Λύσεις διαφήμισης για τον καθένα...