2155457180 ΔΑΦΝΙΔΟΣ 26, Κυψέλη neon.epigrafes@yahoo.com
hero image

ALPHA GRAPHICS
Ψηφιακές εκτυπώσεις & Επιγραφές Κυψέλη
______


 

Φωτεινές επιγραφές

Οι φωτεινές επιγραφές είναι οι πιο διαδεδομένες και προσιτές λόγο της τιμής τους. Μπορούν να κατασκευαστούν σε διάφορα σχήματα ή σχέδια της αρεσκείας σας ( Τετράγωνες, παραλληλόγραμμες, οβάλ κ.α.)
Φωτεινές επιγραφές ονομάζουμε τις επιγραφές οι οποίες είναι αυτόφωτες. Δηλαδή έχουν εσωτερικό φωτισμό. Μπορούν να γίνουν μονής ή διπλής όψης ανάλογα τις ανάγκες της επιχείρησης σας.
Έχουμε την δυνατότητα τυποποιημένων λύσεων σε στάνταρ διαστάσεις ή κατά παραγγελία.
Ανάλογα με τον τύπο της επιγραφής είναι και το περιφερειακό προφίλ αλουμινίου βαμμένο στο Ral της επιθυμίας σας.
Οι προσόψεις τους μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά όπως πρεσαριστά plexiglass, ίσια plexiglass, πολυκαρμπονικά ( μας δίνουν την δυνατότητα ενιαίας επιφάνειας έως 6 μέτρα), εύκαμπτα φωτεινά υποστρώματα, αλουμίνιο ή λαμαρίνα με κομμένα αρνητικά γράμματα και σχέδια σε Laser.
Ο φωτισμός είναι τεχνολογίας Led και ανάλογα με τον τύπο της φωτεινής επιγραφής τοποθετούμαι τα αντίστοιχα Led.
Έχουμε την δυνατότητα να τοποθετήσουμε επιπλέον ανάγλυφα γράμματα στην πρόσοψη τους για καλύτερα αισθητικά αποτελέσματα.
Τα δημιουργικά επάνω στις προσόψεις είναι από επώνυμα φωτεινά αυτοκόλλητα με ψηφιακή εκτύπωση ( 3M, Mactac, Oracal , Avery, Intercoat, Ritrama) ή χρωματιστά. Η διάρκεια ζωής τους ανάλογα τον τύπο και την επεξεργασία 3 – 10 έτη.
Οι φωτεινές επιγραφές επιγραφές μπορούν να τοποθετηθούν στην πρόσοψη της επιχείρησης σας, σε ταράτσες, εσωτερικούς χώρους, ειδικούς στύλους ή πυλώνες στην πρασιά της εταιρίας σας.

 


 

Επιγραφές - Ειδικές κατασκευές

Μπορούμε να υλοποιήσουμε και τις πιο απαιτητικές διαφημιστικές κατασκευές, λόγω της τεχνογνωσίας μας, σε διάφορα υλικά όπως Νeon, λαμαρίνα, αλουμίνιο, etalbond, ξύλο…..
Η πολύχρονη πείρα μας σε συνδυασμό με τον τεχνολογικό μας εξοπλισμό, μπορούν να σας δώσουν ένα άψογο αποτέλεσμα, για το οποίο εγγυόμαστε.
Οι συγκεκριμένες κατασκευές ονομάζονται ειδικές γιατί δεν είναι τυποποιημένες, και δεν κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Υλοποιούμε συνήθως σχέδια τα οποία μας δίνονται από μηχανικούς – αρχιτέκτονες – σχεδιαστές ή δίνουμε τις δικές μας προτάσεις κατόπιν επιθυμία του πελάτη.

 

 

LED ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

 

LED ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ
 

 

 

PLEXIGLASS

 

PLEXIGLASS