2155457180 ΔΑΦΝΙΔΟΣ 26, Κυψέλη neon.epigrafes@yahoo.com
hero image

ALPHA GRAPHICS
Ψηφιακές εκτυπώσεις & Επιγραφές Κυψέλη
______


σχετικά με εμάς
 

Η επιχείρηση μας ALPHA GRAPHICS με υπεύθυνο τον κ. Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο και έδρα τη Κυψέλη, είναι μια καινοτόμος ιδέα η όποια απευθύνεται στον χώρο της επιγραφής και της διαφημιστικής κατασκευής. Προσπαθεί με τον καλύτερο τρόπο να εξυπηρετήσει ιδιώτες αλλά και όλους τους επαγγελματίες.

Στο περιβάλλον της επιχείρησης μας έχουν εξαιρετική σημασία η καινοτομία και η δημιουργικότητα. Το προσωπικό δέχεται κάθε σκέψη  του πελάτη και προσπαθεί να την υλοποιήσει και είναι πάντα έτοιμο να κάνει κάτι με αυτήν. Προσφέρει μόνιμα χαμηλές τιμές και σήμερα και αύριο και μεθαύριο ώστε η πελάτες της να μένουν ευχαριστημένοι. Δεσμεύεται ότι όλα τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι αξιόπιστα και παρέχει επίγνωση της ευθύνης που της αναλογεί.

Αναλαμβάνει την σχεδίαση της μακέτας, την κατασκευή της επιγραφής της επιλογής σας, την τοποθέτηση της αλλά και την συντήρηση εάν τυχόν υπάρξει κάποια βλάβη.


Αναλυτικά αναλαμβάνουμε:
επιγραφές neon & led, 3D ανάγλυφα γράμματα φωτιζόμενα, ψηφιακές εκτυπώσεις, σημαίες, μεταξοτυπία, κάρτες και φυλλάδια κ.α.


Σας προτείνει λοιπόν να την εμπιστευτείτε και να μοιραστείτε τις ιδέες μαζί της ώστε να βγουν οι σκέψεις τους μυαλού σας πραγματικότητα!